Νέα Εταιρική Ταυτότητα

  • Οι λωρίδες-κύμα, εμπνευσμένες από το εθνικό μας σύμβολο, πλέον βρίσκονται σε κίνηση και μετασχηματίζονται σε ένα κύμα ενέργειας. Το δυναμικό κύμα συμβολίζει τη μετάβασή μας και την αναδεικνύει.

  • Το στοιχείο iQ υπογραμμίζει την ευρηματικότητά μας, που πάντα υπήρξε το πιο σημαντικό μέρος του DNA μας. Είναι η ικανότητά μας να αγκαλιάζουμε την καινοτομία και να έχουμε μια προοδευτική οπτική, προωθώντας το όραμά μας για το μέλλον.

  • Το αστέρι συμβολίζει την ηγετική μας παρουσία. Συνδέεται άμεσα και άρρηκτα με την πορεία της εταιρείας και τον ηγετικό μας ρόλο στην ενεργειακή μετάβαση.

  • Η αισθητική της νέας εταιρικής ταυτότητας χαρακτηρίζεται από ένα φωτεινό και δυνατό χρωματικό κώδικα. Ειδικότερα, το χρώμα Ocean Blue αποτελεί ένα σημαντικό συστατικό της εταιρικής μας ταυτότητας.

Η ενέργεια εξελίσσεται
Tο ίδιο και εμείς

Στην HELLENiQ ENERGY, οραματιζόμαστε ένα μέλλον με βιώσιμη ενέργεια για όλους. Σε έναν κόσμο που αλλάζει, στηριζόμενοι στην ισχυρή κληρονομιά μας και στη γνώση των αναγκών για το αύριο, δημιουργούμε ένα νέο κύμα ενέργειας με σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες για όλους.

Empowering Tomorrow